Vrijheid
Om jezelf te zijn

Samen praten, denken, voelen
Je mag stralen!

Individuele coaching

Eigen kracht

Als coach zet ik de tiener zelf aan het denken en voelen en maak daarmee goed gebruik van de kracht die ze in zich hebben. 

Met mijn nuchtere benadering en humor help ik de tiener zich op zijn of haar gemak te voelen en worden ook confronterende dingen mooie leermomenten. Er is ruimte om gevoelens en gedachten te uiten zodat deze onderzocht kunnen worden en er ruimte komt voor groei. De tiener gaat dingen van zichzelf ontdekken waar hij of zij zich eerder niet bewust van was. 

Psychodynamisch

teen coach Tamar

Door middel van gesprek en actieve werkvormen werken we aan de specifieke hulpvraag van de tiener. De werkvormen die ik inzet zijn onder andere: Playmobil poppetjes, kwaliteiten kaartjes, emotie kaartjes, tekenen, touw, matjes. Ik pas mijn werkwijze aan aan wat bij de tiener past en bij zijn of haar hulpvraag en proces. Daardoor zien alle sessies er anders uit.

Wat ik fijn vond aan de coaching was dat er zoveel verschillende methodes aan te pas kwamen. De ene keer praatten we de hele tijd en een volgende keer waren we dingen fysiek aan het uitbeelden. Door de coaching ben ik veel zelfverzekerder geworden, ik heb meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en ik durf inmiddels nieuwe situaties en nieuwe mensen leren kennen een stuk beter aan!

Sophie

16 jaar

Voorbeelden van sessies

grenzen aangeven

Lees hoe Hanna (17) leert om haar grenzen beter aan te geven.

g-schema

Lees hoe Lien (15) haar stress beter onder controle leert te houden. 

kwaliteiten spel

Lees hoe Roos (16) werkt aan haar zelfvertrouwen.