Vrijheid
Om jezelf te zijn
Samen praten, denken, voelen
Je mag stralen!

Christelijke coaching

Op zoek naar een christelijke tienercoach?

Ik ben christen en geloof dat we uniek en mooi zijn gemaakt door God. Dit geloof speelt een belangrijke rol in hoe ik ben als mens en als coach. Ik gun het elke tiener om zich geliefd en gewaardeerd te voelen en daar zet ik me graag voor in.

Als je zelf christen bent kan het zijn dat je speciaal op zoek bent gegaan naar een christelijke coach voor jouw tiener. Christelijke tienercoaching kan een meerwaarde zijn voor tieners die christen zijn of uit een christelijk gezin komen. Maar waarin is christelijke coaching anders dan andere coaching?

IMG_8205

Meerwaarde van christelijke coaching voor je tiener

Als tienercoach richt ik me op het psychische en emotionele welzijn van de tieners die bij me komen. Ik help ze graag een stap verder in hun ontwikkeling. Vanuit mijn christen-zijn kijk ik kritisch naar welke technieken en materialen ik hiervoor gebruik. Zo houd ik me bijvoorbeeld niet bezig met methodes die gebruik maken van kosmische energieën.

Als God en/of het christelijke geloof een belangrijke rol spelen in het leven van je tiener, dan is het prettig om de mogelijkheid te hebben dit mee te nemen in de coaching. Want dit beïnvloedt hoe ze in het leven staan, wat belangrijk voor hen is en welke normen en waarden ze van huis uit hebben meegekregen.

Als christelijke tiener is het in onze huidige maatschappij niet altijd even makkelijk en ze worstelen dan vaak ook met andere dingen dan niet-christelijke tieners. Het is voor deze tieners (en hun ouders) vaak heel fijn om gecoacht te worden door iemand die begrijpt waar ze het over hebben en waarom ze bepaalde keuzes wel of niet maken. 

Christen én coach

Ik vind het belangrijk dat elke tiener, met welke (religieuze) achtergrond dan ook, zich prettig en veilig voelt bij mij.

Ik sta open voor iedereen en ik ben geïnteresseerd in de eigen normen en waarden van de tiener.

Afhankelijk van wat de tiener zelf wil, zal het geloof bij de één regelmatig ter sprake komen en bij een ander helemaal niet, alles is oké!

Wil je meer weten over wie ik ben? Of weten hoe ik mijn coaching vormgeef? Kijk dan even verder rond op mijn website!