Vrijheid
Om jezelf te zijn

Samen praten, denken, voelen
Je mag stralen!

HB-traject

Speciaal voor hoogbegaafde tieners

Ben jij een hoogbegaafde tiener? Loop jij rond met vragen over jouw hoogbegaafdheid? Zou jij meer willen weten over wat hoogbegaafdheid precies is en vooral ook wat het voor jou persoonlijk betekent?

Dan is dit traject voor jou!

Tijdens 3 sessies ga je ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en hoe die gelinkt zijn aan jouw hoogbegaafdheid.

ZijnsWijzers

Wat gaan we doen?

IMG_20230202_103337731

We beginnen met wat je al weet over hoogbegaafdheid en welke vragen je nog hebt. Misschien weet je nog maar net dat je hoogbegaafd bent of misschien weet je het al langer.

We staan stil bij jouw emoties, zorgen en uitdagingen rondom het hoogbegaafd zijn. Hoe is het voor jou om hoogbegaafd te zijn? 

We gaan het ook hebben over zijnskenmerken en executieve functies zodat jij jezelf steeds beter gaat leren kennen en begrijpen. En je leert hoe jouw sterke kanten je kunnen helpen bij de moeiten die je ervaart.

En in het bijzonder zullen we ook aandacht hebben voor de combinatie van hoogbegaafdheid en puberteit. Waarin ben je anders, en waarin hetzelfde als andere tieners? Wat is het effect van de puberteit op hoe jij je hoogbegaafdheid ervaart, en andersom?

We zullen gebruik maken van verschillende materialen en  (kaart)spellen waaronder de ZijnsWijzer van de WijsWijzer (voor meer informatie over deze methode klik hier).

En we gaan vooral gebruik maken van jouw eigen kracht en kwaliteiten. Het worden interessante sessies die aansluiten bij jou!

Let op, ik bied dit traject slechts een aantal keer per jaar aan.

Tijdens de week van de hoogbegaafdheid (9-17 maart 2024) kun je dit traject met 20% korting aanschaffen, dus voor slechts 296 euro!