Vrijheid
Om jezelf te zijn
Samen praten, denken, voelen
Je mag stralen!

Coaching voor jouw tiener

Heb je het idee dat jouw zoon of dochter:

niet helemaal lekker in zijn of haar vel zit?
niet zijn of haar volledige potentie gebruikt?
onzeker is over zichzelf?
niet zo makkelijk kan praten over hoe het écht gaat?
moeite heeft om volwassenen of leeftijdsgenoten te vertrouwen?
ergens door belemmerd wordt?

tiener balen

Is je antwoord op één of meerdere vragen JA?
Dan biedt een coachingstraject waarschijnlijk precies die ondersteuning die jouw tiener nodig heeft om weer te gaan stralen!

Als ouder wil je het liefst dat het goed gaat met je kind en dat hij of zij zichzelf kan zijn. Maar helaas gaat dat niet altijd vanzelf. Als jij een tiener hebt die veel denkt en voelt, dan is dat niet altijd even makkelijk. Want ze kunnen behoorlijk in de clinch liggen met zichzelf, met jou als ouder, met klasgenoten of met leerkrachten. En dat terwijl de puberteit sowieso al een lastige fase is. Je wilt dat ze er sterk, volwassen en (meer) als zichzelf uitkomen en soms lijkt het erop dat ze ergens door belemmerd worden.

Ik ga graag met jouw tiener aan de slag om er samen achter te komen wat hij of zij nodig heeft om meer zichzelf te zijn. Dit doen we doormiddel van gesprek en actieve werkvormen. Er is ruimte om gevoelens en gedachten te uiten zodat deze onderzocht kunnen worden en er ruimte komt voor groei. Bij mij leert jouw tiener zichzelf beter kennen, begrijpen én waarderen en kunnen de belemmeringen overwonnen worden.

Dan gaat jouw tiener (weer) stralen!

Als je als ouder(s) ook handvatten wil om je kind beter te begrijpen en te begeleiden thuis dan nemen we dat ook mee in het traject.