Vrijheid
Om jezelf te zijn
Samen praten, denken, voelen
Je mag stralen!

Afspraken

Als je contact met me opneemt dan plannen we een kosteloos kennismakingsgesprek (met de tiener en ouder(s)) in om de hulpvraag te bespreken en of ik daarbij kan helpen. Als dat van beide kanten positief is kunnen we een intake en vier sessies gaan plannen. 

Omdat elke tiener anders is en daarmee elk coachingstraject er anders uit ziet, kan ik niet van te voren zeggen hoe lang het traject gaat duren. Soms heb je na de eerste vier sessies voldoende geleerd om weer verder te kunnen, soms duurt het tien sessies of langer. Maar een traject duurt nooit langer dan je wilt.
We hebben regelmatig evaluatie momentjes om te kijken hoe het gaat en wat er nog nodig is.

Als je als ouder(s) ook meer inzicht wilt krijgen in je tiener en hoe je hem of haar thuis het beste kunt ondersteunen dan kunnen we ook een oudergesprek in plannen.

Tarieven

Aan het kennismakingsgesprek (30 min) zijn geen kosten verbonden. 

De kosten per sessie of gesprek (50-70 min) bedragen €70,-. Ik vind het belangrijk om de tijd te hebben om een gesprek of een opdracht goed af te ronden. Daarom plan ik voldoende tijd in voor een sessie.

Kort overleg met ouder(s) is kosteloos. Vanaf 15 minuten (bijvoorbeeld een tussentijdse evaluatie) breng ik het wel in rekening.

Locatie

De afspraken vinden plaats op maandag of vrijdag in mijn praktijkruimte op de Buisweg 7A in Hilversum, vlakbij station Media Park.

Wil je weten wat ik voor jou/jullie kan betekenen?